Beogradski Voždovac u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta nada se da će uslovi za igru biti zadovoljavajući i očekuje dobru partiju svog tima:

’’Verujem da možemo da odigramo dobru partiju, da će teren i uslovi biti zadovoljavajući s obzirom da je za sistem koji neguje Voždovac taj faktor jako važan. Ideja je da sa svakim protivnikom, pa i ekipom Radničkog koja je vrlo kvalitetna, ima dosta iskusnih igrača i trenera koji je bio vrhunski igrač, uđemo na taj način u utakmicu kako bismo došli do željenog ishoda. Pozicija sa koje krećemo u samu završnicu nam je omogućila dobar raspored, ali mi ovom delu prvenstva pristupamo kao i do sada, sa fokusom na datu utakmicu i ne želimo da rasipamo energiju razmišljajući previše unapred.”

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u petak 15. aprila 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Voždovac