Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da je ove sezone teško osvajati bodove i da zbog toga svaka utakmica sa sobom novi veliki pritisak:

’’U prethodnom periodu smo imali žestok ritam, tri utakmice u osam dana, od kojih su dve bile sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Uspešno smo zatvorili krug pobedom protiv Voždovca, posle čega smo, konačno, dobili celu nedelju da se malo pregrupišemo, pripremimo i oporavimo. Momci su u dobrom momentu, znaju šta da očekuju i koliko je teško igrati na Banovom brdu, jer smo pre samo mesec dana tamo odigrali dobru utakmicu. Da smo mogli da biramo, sigurno je da ovo ne bi bio naš izbor. Pred nama je utakmica od velike važnosti,  posle koje i mi i Čukarički igramo protiv Zvezde i Partizana, a zna se koliko je to naporno i koliko je teško uzeti im bod. Sa psihološke strane nijednoj ekipi nije svejedno ako iz tri utakmice ne osvoji nijedan bod. Liga je ove godine takva da gotovo svaka utakmica sa sobom nosi veliki pritisak, bodovi se teško uzimaju, pa iako smo na to navikli, znamo da neće biti lako. Čukarički se u poslednjih nekoliko godina pozicionirao uz Zvezdu i Partizan kao klub koji je uvek u vrhu tabele, a i ove godine su uspeli da potvrde kvalitet i da se izdvoje na trećoj poziciji. U poslednjih osam utakmica nisu doživeli poraz i sve to nas upozorava na oprez. Ipak, moji igrači su pokazali da ih upravo utakmice sa najvećim rivalima dodatno motivišu i na njima smo dobri. Ozbiljno treniramo i  nadam se povoljnom rezultatu.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i TSC-a igra se u subotu 16. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC