Beogradski Čukarički u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Novi šef stručnog štaba ’’brđana’’ Milan Lešnjak ističe da je protivnički tim kvalitetan i dosta uigran, zbog čega očekuje dobru utakmicu:

’’Što se tiče ekipe TSC-a videli smo poslednje kolo, četvrtoplasirani su u ovom trenutku. Mi smo trećeplasirani i ono što nas sigurno očekuje jeste jedna dobra i kvalitetna utakmica. Meni je jako bitno da su momci izuzetno raspoloženi i da vidim po energiji na samom treningu da su spremni za svaku narednu utakmicu i da ćemo plej-of odigrati kao da svim imamo isti broj bodova od prve do poslednje ekipe. Momci su kvalitetni, pravi profesionalci i meni je jako prijatno raditi sa njima. Oni su ekipa koja je dosta uigrana, ne bih nikoga posebno izdvajao. Imaju sistem i ko god igra odrađuje posao koji mu je zadat. Možda bih izdvojio Banjca, ali prilično su kompaktni. Očekujem stvarno dobru i kvalitetnu utakmicu.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i TSC-a igra se u subotu 16. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Čukarički