Subotički Spartak u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Nebojša Vučković ističe da njegova ekipa u prethodnom duelu sa istim rivalom nije bila na potrebnom nivou, ali da se radilo na ispravljanju nedostataka u igri, zbog čega očekuje osvajanje sva tri boda:

’’Prvo bih iskoristio mogućnost da pozovem subotičku  publiku da nam pruži podršku u predstojećoj veoma važnoj utakmici. Što se tiče igračkog kadra izostaće Milošević, Alfonso i Šimura, a svi ostali će biti spremni za ovaj susret. Osvrnuo bih se na utakmicu od pre tri nedelje koju smo izgubili od Novog Pazara. Očito da u toj utakmici nismo bili dobri u pojedinim fazama igre, što je rezultovalo našim porazom. Ekipa je radila na tome da se poprave svi nedostaci, zbog čega nam u nedelju odgovara isključivo osvajanje sva tri boda.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Novog Pazara igra se u nedelju 17. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK