Beogradska Crvena zvezda u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković istakao je da je ovo važan momenat za njegov tim i da očekuje od svih da budu na potrebnom nivou:

’’Kada se igra plej-of sve utakmice su teže, bolje i intenzivnije, tako će biti i sutra protiv TSC-a. Međutim, ne menjamo naš cilj i pravac, uprkos tome što smo svesni da nas čeka kvalitetna ekipa koja uvek igra fudbal, ko god da im je protivnik. Bićemo spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i posed, kao i na sve ono što pripreme. Idemo motivisani i spremni za meč u Bačku Topolu. Dobro smo spremili prethodnu utakmicu sa njima u Kupu Srbije i mnogo toga nismo dozvolili. Dobili smo meč sa 4:0, tako da i rezultat dovoljno govori, ali siguran sam da će drugačije biti sutra. Očekujem jači otpor. Mnogo bitan trenutak i zaista nam je svaki navijač, dlan, glas važan kako bi nam dao vetar u leđa. Siguran sam da će oni ponovo biti za deset, ali je sad trenutak da se skupimo zajedno. Imamo šest utakmica do cilja, moramo da budemo dobri, a u Delije ne sumnjam. Izvešću najboljih jedanaest igrača, bez Rodića koji ima kartone, ali ćemo probati i njegov izostanak da nadomestimo na pravi način. Svi ostali su spremni.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde igra se u sredu 20. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda