Kruševački Napredak u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Zoran Milinković ističe da je stručni štab suočen sa velikim kadrovskim problemima, koji će krojiti sastav tima i koje treba prevazići u hodu:

’’Pre današnjeg treninga čekamo izveštaj lekara. Ono što je poznato, izašli smo iz utakmice sa Vojvodinom sa dve teške povrede, Kočića i Kerkeza. Mršić takođe neće moći da igra, u pitanju je ahilova tetiva, a Melunović ima problema sa kolenom. Da ne pominjem one od ranije povređene. Jedino što je dobro, Kojčić se vraća. Probleme ipak moramo da prevaziđemo u hodu, kako kadrovske, tako i energetske, jer period za oporavak je samo 48 sati. Utakmica je već sutra i na teren izlazimo sa velikim ambicijama, da pobedimo. Znamo da nasuprot sebe imamo teškog rivala. Poznajemo se jako dobro, nedavno smo igrali i prijateljski meč, tako da nema nepoznanica između nas. Nadam se da ćemo, uz pomoć navijača, odnosno zajedno, da izborimo važnu pobedu.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog iz Niša igra se u sredu 20. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Napredak