Niški Radnički u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak nije zadovoljan poslednjim rezultatima, ali je zadovoljan pojedinim segmentima igre i radom igrača, zbog čega je optimista:

’’Čeka nas zanimljiva i teška utakmica, koja će se, nadam se, završiti u našu korist, što nije bio slučaj u poslednja četiri meča. Nismo zadovoljni rezultatima koje beležimo u zadnje vreme, ali jesmo zadovoljni određenim segmentima i dešavanjima na poslednjoj utakmici protiv Voždovca. Tražili smo taj gol, hteli smo ga, napadali smo se. Nismo imali ni sreće, a moramo priznati i da smo “tanki” u realizaciji. Sa druge strane, defanziva je bila na nivou i moram da kažem da smo ostavili Voždovac bez šuta na gol, a podsetio bih da je taj tim na poslednja tri gostovanja dao više od deset golova. Nadam se i uveren sam da će naša neefikasnost nestati u Kruševcu. Dobro radimo i svesni smo šta pobeda može da nam donese. Napredak je dobra ekipa, izuzetno ih poštujemo i znamo da je ovo specifičan duel i derbi. Imaju iskusne igrače, prednjači sjajni Saša Marjanović, ali ja verujem u moje momke i smatram da smo kvalitetniji. Protiv Voždovca se povredio Aleksandar Pejović i on neće moći da nam pomogne. Ostali su spremni. Imam nekoliko opcija ko bi mogao da ga zameni. Jamkam se odlično snašao kad god je igrao na toj poziciji i postoji opcija da on bude prekomandovan u vezni red, mada ima i drugih ofanzivnijih varijanti gde bi on ostao u zadnjoj liniji, a poziciju Pejovića bi zauzeli Arsić ili Mićibući.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog iz Niša igra se u sredu 20. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš