Lazarevačka Kolubara u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Veroljub Dukanac ističe da su dve važne pobede emotivno potrošile igrače, ali da će dati sve od sebe da prvenstvo završe na najbolji mogući način:

’’Lepo je sada posle dve dobijene utakmice protiv Metalca i Radničkog 1923 i svi smo srećni, ali jednostavno nemamo vremena za slavlje. Već sutra imamo veoma tešku utakmicu protiv Novog Pazara, ekipe koja je u nekom igračkom uzletu i zadnjih nekoliko utakmica pravi dobre rezultate i dobro igra, tako da imamo težak ispit sutra. Malo smo emotivno potrošeni posle ove dve pobeđene utakmice i treba prikupiti snagu i uozbiljiti ekipu da sutra pokažemo da nije ovo slučajno. Napravili smo veliki iskorak ka opstanku, ne samo zbog bodovne razlike koja je vidljiva na tabeli, već i zbog činjenice da sve one ekipe koje se bore za opstanak u nastavku prvenstva očekuju i međusobni dueli. Ipak, nećemo razmišljati o drugima, probaćemo samo da razmišljamo o nama i načinu kako da ovo prvenstvo završimo na najbolji mogući način. U našem timu zbog kartona neće biti Bakića i Kočovića.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Novog Pazara igra se u utorak 26. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Kolubara