Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita i da je cilj pružiti im što jači otpor i napraviti napredak u odnosu na prethodni duel:

’’Tabela potvrđuje da su Zvezda i Partizan dve izjednačene i ubedljivo najkvalitetnije ekipe u prvenstvu. Nekada mi se čini da oni treba da igraju neku svoju ligu. Da treba da odigraju još deset međusobnih mečeva i da se tako izmere i pripreme i vide gde su. Na dosadašnjim utakmicama koje smo igrali sa njima pokazalo se da možemo da im pariramo, tu smo negde, ali nam to za sada nije bilo dovoljno da dođemo do povoljnog rezultata. Nažalost, ovog puta nam duel sa ovako jakom ekipom ne dolazi u dobrom momentu, ali tako je kako je. Imali smo sedam dana da treniramo, a pokazalo se dobro za našu ekipu kada imamo više vremena za zajednički rad. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo i da se suprotstavimo najbolje što umemo. Pitaće se mnogo Partizan,  ne želim da trošim reči na to koliko su kvalitetni, kakav im je stručni štab i kakvi su im igrači. Činjenica je da su u poslednjih osam utakmica primili samo jedan gol  i to pri rezultatu od 3:0. Teško ih je ugroziti. Imaju najmanje primljenih golova u ligi i svesni smo da nas čeka šampionski tim koji se bori za titulu. Iskoristićemo predstojeći meč da vidimo koliko možemo da im se odupremo. Pokušaćemo da napravimo napredak u odnosu na prošlu utakmicu u kojoj smo bili dobri u igri, ali to nije bilo dovoljno da ugrozimo gol protivnika. Uostalom, bitno je da vidimo da li možemo protiv Zvezde ili Partizana da postignemo gol.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i TSC-a igra se u sredu 27. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC