Beogradski Voždovac u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da Kruševljani u ovaj susret ulaze bez pritiska, zbog čega očekuje njihovu dobru partiju:

’’Pritiska ne bi trebalo da bude i mi ne smatramo da smo favoriti. Čekaju nas dve jako važne utakmice u kratkom periodu. Svesni smo da ako dođemo do nekog pozitivnog rezultata šta bi to moglo da znači za nas. Cela godina se svela u dve utakmice, odnosno četiri dana. Trudićemo se kao i uvek da ne opterećujemo igrače nekim rezultatima, da je fokus na ono što oni treba da urade na samom terenu. Ako kažemo tačan pas, čvrsta odbrana, da se skoči na vreme, istrči ispred protivnika kad treba, da oni to i ispune. Ukoliko svi urade ono što je do njih, ubeđen sam da rezultat ne može da izostane. Novi trener im je doneo novu energiju. U pitanju je iskusan trener, koji zna kako je osvajati čak i titule. Oni dolaze rasterećeni što može da bude prednost. Čim nemaš pritisak rezultata igraš rasterećen i imaš malo više energije.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u sredu 27. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK Voždovac