Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Novi šef stručnog štaba ’’golubova’’ Slavko Petrović ističe da je ekipa pokazala reakciju i da očekuje ulazak u seriju dobrih rezultata:

’’Očekuje nas jako bitna utakmica koja može biti ključna u daljem takmičenju. Moramo ući sa velikom željom i voljom, kao i na utakmici u Milanovcu. Raduje me što je ekipa za kratko vreme  prihvatila borbeni duh i da je uz određenu problematiku, koju još imamo, pokazala da uz pomoć velike trke i želje možemo doći do bodova. Ispustili smo tri ključne utakmice, protiv zadnjeg na tabeli nismo uspeli da uzmemo nijedan bod. Potrebni su nam bodovi i da uđemo u seriju dobrih rezultata. Ekipa je prihvatila taktičku disciplinu, kao i odnos i pristup na treninzima. Nadam se da ćemo tako nastaviti i osvojiti važne bodove.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Proletera igra se u četvrtak 28. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:05 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK