Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Tomislav Sivić ističe da je zadovoljan napretkom i igrom svojih igrača i veruje da su bolji i da će to potvrditi:

’’Znam da smo bolji. To treba da potvrdimo, siguran sam uz veličanstvenu pomoć navijača. Potrebno je da poentiramo, upišemo tri boda i načinimo još jedan korak ka opstanku. Ponosan sam na momke koji su od mog dolaska ostvarili i više od očekivanog. Daju se maksimalno, a to je zadovoljstvo za onog ko ih vodi. Stalno se susrećemo sa raznim poteškoćama, ali ćutimo, radimo i bavimo se sobom. Želim da tako ostane i sada, da fokus bude na igri i da se svi koncentrišu na zadatke. Novi Pazar je stasao kao ekipa i prezentuje ozbiljan fudbal, koji je doneo rezultate. Mnoge stvari smo podigli na viši nivo, sa te strane sam maksimalno zadovoljan.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radničkog 1923 igra se u subotu 30. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar