Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da oba rivala neguju sličan stil igre i imaju iste ambicije, zbog čega očekuje odličnu utakmicu:

’’U poslednjih osam utakmica izgubili su samo onu protiv nas. Obe ekipe, naša i njihova,  su sjajno organizovane i ofanzivno i defanzivno. U nekim fazama imamo sličan stil igre i borimo se za četvrto mesto,  tako da sam siguran da će i utakmica pred nama  biti odlična, kao i ona od pre tri nedelje. Došli smo do trenutka istine, pred nama je važna utakmica i pravi derbi. Izuzetno nam je bitno da je rešimo povoljno i zato pozivam publiku i navijače da nas u što većem broju podrže. Termin je dobar, vreme će biti lepo, teren je fantastičan. Svako ko bude došao uživaće u nadmetanju dve ekipe koje žele da se nadigravaju, a nama je potrebna podrška protiv tako izvanredne ekipe. Umor može da postoji samo u glavama, psihološki. Na prethodnim utakmicama momci su bili izvanredni sve do drugog ili trećeg primljenog gola, posle kojih bi malo klonuli. Možda je delovalo da lako i naivno primamo golove, ali to je zato što smo igrali protiv ekipa koje koriste svaku i najmanju grešku. Analizirali smo prethodne  mečeve, videli smo  odlične segmente igre, ali i one koje treba da popravimo. Ekipi sam rekao da osim realizacije i odlučnosti pred protivničkim golom ne treba mnogo toga da menjamo. Nećemo odustati i odstupiti od načina igre koji nam je doneo rezultate i kojim sam prezadovoljan.  Sada je važno je da moji momci stave ad akta utakmice protiv Zvezde i Partizana, jer smo imali najteži raspored sa četiri utakmice protiv lidera na tabeli. Važno je da smo na dobrom putu za četvrtu poziciju na tabeli. Svi su dobro raspoloženi, zadovoljan sam kako izgledamo na treninzima i kako smo igrali u većem delu prethodnih utakmica. Protivnik je jako kvalitetan i opasan tako da ćemo pokušati da sve greške koje smo pravili  svedemo na minimum i dođemo do povoljnog rezultata.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se u nedelju 01. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK TSC