Milanovački Metalac u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milija Žižić ističe da je rival potpuno drugačiji u pogledu koncepta u timu i iskustva, zbog čega očekuje zanimljivu utakmicu:

’’Metalac u svaku utakmicu, a posebno sada, ulazi s namerom da napadne bodove, bez velikog kajanja zbog utiska koji ostavljamo. Najčešće smo igrali vrlo dopadljivo, recimo poslednju protiv Radnika. Mnogi će reći jako kvalitetno, ali ja ću reći nedovoljno kvalitetno, zato što nismo podigli gard kad je trebalo, nismo se odbranili, što nas je koštalo celog plena. To ne sme da se dešava u Novom Sadu. Proleter je potpuno drugačiji od nas, sa potpuno drugačijim konceptom u timu, u svlačionici, u klubu. Oni su neuporedivo iskusniji, stariji, plus imaju svoje apetite shodno poziciji u kojoj se nalaze. Tako da, očekuje nas zanimljiva utakmica sigurno, mada ću postaviti pitanje - koja naša do sada to nije bila?’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Metalca igra se u ponedeljak 02. maja 2022. godine, sa početkom u 17:05 časova.

FOTO: FK Metalac