Niški Radnički u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da crveno-beli imaju izuzetne pojedince koji prave razliku, ali da će njegovi igrač odgovoriti borbenošću, ritmom i agresijom:

’’Mi ćemo pokušati da im odgovorimo borbenošću, ritmom i agresijom i da tražimo našu šansu u tranziciji. Imamo kadrovske probleme, zbog žutih kartona neću moći da računam na Vujadinovića, Mlađovića i Arsića, a to je ozbiljan hendikep za nas . O njima ne treba trošiti puno reči, poseduju veliki kvalitet, što su dokazali i partijama u Evropi. Imaju pojedince koji prave ozbiljnu razliku u našoj ligi, treba im pobeda za titulu i favoriti su. Nemamo lak raspored. Gostujemo Zvezdi i Partizanu, a između toga nam dolazi direktan konkurent TSC i pobeda u toj utakmici je uslov svih uslova za četvrto mesto. Najvažnije je da mi i dalje držimo sve u svojim rukama i da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Biće teško, ali učinićemo sve što je do nas da ostvarimo cilj.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u subotu 07. maja 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš