Surdulički Radnik u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević ističe da je opstanak gotovo obezbeđen i da je preostalo da se neki drugi rezultati poklope, ali da je cilj nastaviti sjajan prolećni niz:

’’Mi smo u situaciji da smo skoro obezbedili opstanak. Matematički nam fali još vrlo malo i u prilog bi nam išlo da se neki od rezultata drugih utakmica ovog vikenda i naše poklope. Cilj je tek onda ostvaren, nadam se u što skorijem periodu i potpuno ostvaren, tako da rasterećeniji možemo da uđemo u završnicu prvenstva. To naravno ne znači da ćemo se negde potpuno opustiti, već ćemo malo prošarati tim, dati priliku nekim momcima koji imaju malo manju minutažu iz bilo kojih razloga, ali ćemo i takvi u takvom sastavu probati da budemo kao što smo bili u do sada trinaest kola od zimus na ovamo. Nastavljamo takvi, čvrsti, disciplinovani, organizovani, na kraju krajeva da nastavimo niz. Podsećanja radi, u tih trinaest utakmica dva puta smo samo poraženi, na devet nismo primili gol.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radnika igra se u nedelju 08. maja 2022. godine, sa početkom u 19:05 časova.

FOTO: FK Radnik