U subotu su na programu svi mečevi 35.kola Super lige Srbije u sezoni 2016/17, u okviru plej-of i plej-aut faze takmičenja. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Voždovac i Crvena zvezda – Mladost.

PARTIZAN – VOŽDOVAC (subota 13.maj, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 35.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Humskoj gde domaći Partizan, bez pomoći navijača, dočekuje komšijski Voždovac. Biće zanimljivo videti da li će crno-beli ostvariti novu pobedu i približiti se korak bliže tituli ili će ’’zmajevi’’ načiniti još jedno veliko iznenađenje. Ekipa Partizana se nalazi u odličnoj formi, a od starta prolećne polusezone crno-beli su ostvarili čak dvanaest pobeda, uz samo jedan remi. U prethodnom kolu savladali su kao gosti ekipu ivanjičkog Javor Matisa rezultatom 1:2, čime su zamenili Crvenu zvezdu na vrhu superligaške tabele. Crno-beli su lideri šampionata sa 49 bodova na svom kontu, tri više od drugoplasirane Crvene zvezde. Ekipa Voždovca je tokom prolećnog dela šampionata zabeležila šest pobeda, uz pet poraza i dva remija. Nakon dva vezana poraza u prethodnom kolu su napravili veliko iznenađenje savladavši na svom stadionu ekipu Crvene zvezde rezultatom 3:2. Trenutno ’’zmajevi’’ zauzimaju 7.mesto na superligaškoj tabeli sa 26 bodova na svom kontu, koliko ima i šestoplasirani Napredak. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova. 

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (subota 13.maj, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu uveče se u okviru 35.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ sastaju domaća Crvena zvezda i gosti iz Lučana, ekipa Mladosti. Za crveno-bele bi sve osim pobede bilo konačni oproštaj od odbrane titule, dok se Lučanci bore za najbolji plasman u istoriji kluba. Ekipa Crvene zvezde je nakon trinaest prolećnih kola zabeležila deset pobeda, uz jedan remi i dva poraza. U prethodnom kolu crveno-beli su nakon velike borbe poraženi na Voždovcu od strane istoimenog superligaša rezultatom 3:2, čime su izgubli prvu poziciju na tabeli. Trenutno su drugoplasirani tim šampionata sa 46 bodova na svom kontu, tri manje od prvoplasiranog Partizana. Lučanci se nalaze u dobroj formi, a tokom prolećnog dela šampionata uspeli su da ostvare sedam pobeda, uz četiri poraza i dva remija. U prethodnom kolu poraženi su na gostovanju u Novom Sadu od ekipe Vojvodine rezultatom 2:1. Ipak, od prethodnih osam duela šest su rešili u svoju korist, pa tako sada zauzimaju 4.mesto na tabeli sa 33 boda na svom kontu, dva više od petoplasiranog Radničkog. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.