Kragujevački Radnički 1923 u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović veruje da će njegovi igrači stići do sva tri boda i obezbediti mesto u baražu:

’’Nama je teoretski neophodna još jedna pobeda kako bismo izborili mesto u baražu. Naravno, ukoliko bi se desilo da recimo Metalac odigra nerešeno protiv lučanske Mladosti, a da Kolubara pobedi Proleter, onda bismo faktički mi već ovog vikenda, bez obzira na ishod poslednje dve utakmice, osigurali mesto u baražu. Ipak, ne želimo da gledamo u tuđe dvorište, već smo isključivo fokusirani na sebe i nastojaćemo da osvajanjem ta tri potrebna boda dođemo do baraža i prilike da ostanemo u ligi. Spartak je ekipa koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih pojedinaca, poput Tufegdžića, Nikolića, Srećkovića, da ne nabrajam dalje. Sve su to igrači koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Iako je ova utakmica jako važna za obe ekipe, mislim da ćemo mi biti za nijansu rasterećeniji, što ćemo svakako nastojati da iskoristimo. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu i da probamo da iznenadimo, još jednom ponavljam, veoma kvalitetnu ekipu Spartaka, koja igra jako dobro na svom terenu.’’

Meč 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radničkog 1923 igra se u subotu 14. maja 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923