Surdulički Radnik u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević ističe da domaći tim ima imperativ pobede, ali da veruje da će njegovi igrači i pored uzavrele atmosfere uspeti da se odupru i zabeleže pozitivan rezultat:

’’Na poslednjem gostovanju ove sezone domaćin Novi Pazar ima imperativ pobede protiv nas. Mi smo obezbedili opstanak, ali daleko od toga da tamo putujemo kao turisti. Želimo da budemo ozbiljni do kraja sezone, da i u Novom Pazaru pružimo disciplinovanu i borbenu igru, kao i na svim dosadašnjim utakmicama. Znamo da je domaćin u seriji odličnih rezultata, izuzimajući okršaj sa Zvezdom u Kupu Srbije. Pamtimo i koliko smo teško došli do pobede na svom terenu u nedavnom okršaju, ali verujemo da možemo da se odupremo i u uzavreloj atmosferi zabeležimo pozitivan rezultat.’’

Meč 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radnika igra se u nedelju 15. maja 2022. godine, sa početkom u 14:25 časova.

FOTO: FK Radnik