Ekipa Partizana u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Dušanovcu gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da su ’’zmajevi’’ uvek neugodan rival i da se bore za plasman u Evropu, zbog čega će sigurno biti dodatno motivisani:

’’Voždovac je ozbiljna ekipa, pogotovo na svom stadionu. Nijedna utakmica nije bila laka. Nekad smo pobeđivali ubedljivije nego što je bilo na terenu, ali zadovoljan sam da smo pobedili sve utakmice do sada. Voždovac uvek može da pobedi, pogotovo na svom terenu. Nadamo se da mogu da pobede barem našeg rivala. Ovo je plej-of, svako svakog može da pobedi. Nije lako pobediti sve utakmice. Svaka utakmica je drugačija, oni se bore direktno za Evropu, njima je pobeda neophodna i iz tog razloga neće biti kalkulacija, već više rizika. Nama je potrebna pobeda, mora da se rizikuje. Ne očekujem ništa drugačije, menjali su sisteme tokom utakmica, ali način igre i model igre ne menjaju, to nam je jasno. Može da se desi da izgube sa 0:3, a može da se desi i da te pobede sa 2:0. Sve najbolje mislim o radu trenera Linte, kada igrate na svom terenu, tamo je specifično, veštačka trava, vruće, biće 30 stepeni i mnogo teško i prirodno je da misliš da se pitaš.’’

Meč 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igra se u ponedeljak 16. maja 2022. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Partizan