Odigravanje tri susreta poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije pomereno je za nedelju, a tačan termin biće poznat u najkraćem roku, nakon dogovora sa TV Arena sport.

Zbog odigravanja međunarodnog košarkaškog turnira ”Euroleague Final Four“ u Beogradu na kome se očekuje prisustvo nekoliko hiljada navijača iz inostranstva danas je održan hitan sastanak sa predstavnicima Direkcije policije na kome su razmatrane sve okolnosti koje se odnose na bezbednosnu procenu i potencijalnu mogućnost ugrožavanja javnog reda i mira.

Imajući u vidu obavezu poštovanja Propozicija za takmičenje, kao i činjenicu da je bezbednost svih aktera i posetilaca naših utakmica glavni prioritet, doneta je odluka da se termin utakmica čije je odigravanje zakazano za subotu 21. maj 2022. godine u Beogradu, FK Crvena zvezda – FK Voždovac i FK Partizan – FK Radnički, promeni za nedelju 22. maj 2022. godine. Radi očuvanja integriteta takmičenja, a u skladu sa Propozicijama za takmičenje u Super ligi Srbije, navedena promena morala se primeniti i na utakmicu FK TSC – FK Vojvodina, s obzirom da se radi o utakmici koja odlučuje o plasmanu u UEFA takmičenja.  

Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije koristi priliku da izrazi zadovoljstvo saradnjom sa Direkcijom policije MUP-a Republike Srbije i iskazanim razumevanjem situacije od strane klubova, čime je očuvan odgovoran odnos prema uspešnoj i bezbednoj organizaciji utakmica i samog takmičenja.