Lazarevačka Kolubara u okviru poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Veroljub Dukanac ističe da je ostvaren istorijski uspeh, ali da nikad ne sme biti opuštanja i olakog shvatanja bilo koje utakmice:

’’Imamo mnogo problema sa povredama, tako da se može desiti da oni igrači koji su izneli najveći deo tereta tokom sezone sada moraju da budu u sastavu. Radujem se odlasku u Surdulicu, jer ekipu Radnika predvodi moj dobar drug i nekadašnji saigrač, Dušan Đorđević. Kroz godine smo imali česte trenerske duele, ali smo ostali dobri prijatelji. Mi smo svoj neki cilj ostvarili i napravili istorijski rezultat. Izboriti opstanak u prvoj superligaškoj sezoni je realno velika stvar. Bili smo unapred otpisani od mnogih, ali uz požrtvovanost igrača koji su izuzetno dobri momci uspeli smo. Uvek su davali sve od sebe i kada je bilo loših rezultata. Pokazali smo da nam je mesto među najboljima. Što se tiče ovog meča, izaći ćemo maksimalno ozbiljno, kako da nam je najvažniji. Svako opuštanje može samo da donese probleme. Veoma brzo počinje nova sezona i uvek treba davati maksimum.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u četvrtak 19. maja 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Kolubara