Kruševački Napredak u okviru poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Zoran Milinković ističe da će njegov tim i pored velikih kadrovskih problema učiniti sve da popravi utisak iz plej-ofa:

’’Idemo na Banovo brdo desetkovani, jer pored već poznate liste povređenih nećemo moći da računamo na suspendovane zbog kartona, Đuričkovića i Kojčića. Bez obzira na to, ali i činjenicu da idemo na megdan trećeplasiranom Čukaričkom, koji je već izborio plasman u Evropu, učinićemo sve da odigramo najbolje što možemo i ukoliko je moguće, da bar za nijansu popravimo loš utisak iz plej-ofa. To nam je želja. Sigurno da partija protiv Crvene zvezde, kao dokaz da može da se igra ravnopravno sa najboljima, može i nadam se da će biti dodatni motiv. Bez obzira što smo dodatno oslabljeni. Ne govorim ovo kao alibi, jer ga ne želim, ali neverovatno je, to je činjenica, na svakoj utakmici u plej-ofu su nam nedostajala bar trojica prvotimaca. Zašto je takva situacija, pričao sam malo na prethodnoj konferenciji za novinare i ne bih više o tome. Voleo bi da na Banovom brdu, iako u kombinovanom sastavu, konačno napravimo dobar rezultat.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Napretka igra se u četvrtak 19. maja 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak