Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Slavko Petrović prezadovoljan je igrom svog tima i očekuje nastavak pozitivne serije:

’’Činjenica je da smo posle tri odigrana kola dobro pozicionirani na tabeli, uz relativno teži raspored. Zadnju utakmicu smo igrali protiv Vojvodine koja bi po mom mišljenju mogla da razdvoji dva velikana u srpskom fudbalu. Radi se o jakoj i homogenoj ekipi koja u tri kola nije primila gol, a predstoji nam duel protiv Voždovca koji takođe još nije primio gol. U protekla tri kola što se defanzive tiče odradili smo jako dobar posao, sa samo jednim primljenim golom. Imali smo i jako puno propuštenih šansi, ali i pored toga smo među efikasnijima. Ekipa Voždovca je podmlađena, teško daje golove, ali ih zato izuzetno teško i prima. Očekuje nas zadatak koji će možda biti rešen i tek na kraju utakmice i zato moramo biti jako strpljivi. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će doći do tri boda i time nastaviti pozitivan niz. Nemamo nekih promena u igračkom kadru, nedostajaće Stajković i Hrstić, koji bi se trebao priključiti za sledeću utakmicu. Pored njih duže su povređeni Vidović i Toševski. Imamo konkurenciju u ekipi, momci su izuzetno disciplinovani i među njima vlada odlična atmosfera. Moram ovom prilikom i javno da ih pohvalim, jer su pokazali da su heroji i da daju sve od sebe na utakmicima. Ukoliko ovako nastave možemo biti i ekipa koja će biti iznenađenje prvenstva.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka i Voždovca igra se u subotu 30. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Spartak ŽK