Lazarevačka Kolubara u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da je zadovoljan formom igrača koji ga stavljaju na muke oko određivanja sastava za predstojeću utakmicu:

’’Ja vrlo često znam da kažem svojim igračima da volim da mi prave probleme. Igrači su tu da treneru prave probleme, da pred utakmicu ne spavam od nemogućnosti da sastavim najboljih jedanaest, da imam viška kvaliteta i to je u ovom trenutku tako. Ima tu taktičkih zahteva, u jednom sistemu jedan igrač savršeno odgovara, a u drugom sistemu možda je žrtva taktike. Ali, generalno pakujemo to polako, a naravno najvažnije je takmičenje i tri boda. To bi nam u ovom trenutku dalo jedan mir, jer kad imate rezultat, imate i mir. Svi volimo pobedu, igramo kući. Teren je dobar, dobar je i termin utakmice, nedelja devet uveče, za razliku od prošle godine kada smo leti igrali i u šest, sedam, ovo je stvarno značajno bolje. I na prošloj utakmici imali smo solidnu posetu i nadam se da će na ovoj biti još više publike i očekujemo tri boda protiv Lučana.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Mladosti igra se u nedelju 31. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Kolubara