Fudbaler Javor Matisa će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Lazar Jovanović iz niškog Radničkog je nagrađen premijernom “osmicom“ za izdanje protiv Partizana, drugu je potpisao Javorov Petar Gigić, najbolji igrač četvrtog kola Mozzart Bet Super lige po ocenama naših izveštača.

Tu čast opravdao je i konkretnim učinkom koji se ne može osporiti: gol i tri asistenije za pobedu Ivanjičana na gostovanju kod Napretka u Kruševcu od 4:2 i nagoveštaj da bi Javor, uprkos obeshrabrujućem porazu od Partizana na startu takmičenja (0:4), mogao da bude jedno od prijatnih iznenađenja sezone.

Na stadionu Mladost igra po ukusu trenera Igora Bondžulića. Agresivno od prvog minuta, napadački, raznovrsno... A i moglo se jer je Gigić sve vreme razarao defanzivnu postavku domaćeg tima. I zato je nagrađen.

I golom i asistencijama, a kao posledica toga i zvanjem najboljeg igrača četvrtog kola Mozzart Bet Super lige. Ne samo to, Gigić će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara koje će usmeriti kao humanitarnu pomoć instituciji ili pojedincu po svom izboru.

Mozzart će posle svakog kola donirati 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobiće priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za igrača meseca spremili smo donaciju od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Super ligi očekuju vas još brojna prijatna iznenađenja.

Izvor: Mozzart Sport