Kragujevački Radnički 1923 u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović ističe da od svojih igrača očekuje da pokažu karakter i da pokušaju da izbore pozitivan rezultat:

’’Mislim da smo pružili sasvim korektnu partiju protiv Vojvodine. Igra možda nije bila na nivou prethodna tri kola, ali s obzirom da smo za protivnika imali ekipu koja je projektovana za gornji deo tabele, nismo mogli više. U svakom slučaju, ova utakmica nam je bila korisna u tom pogledu da vidimo gde smo u odnosu na ekipe koje pretenduju na sam vrh tabele. Voždovac ima mladu, poletnu ekipu, koja gleda da ostvari dominaciju u posedu lopte na svakoj utakmici. Jako su opasni po levoj strani gde imaju dvojicu odličnih igrača, Hajdina i Ćirkovića, čije kvalitete nastoje maksimalno da iskoriste. Na nama je da pokušamo da neke naše kvalitete istaknemo u prvi plan, da odigramo koncentrisano, strpljivo i borbeno od prvog do poslednjeg minuta. Samo na taj način možemo do pozitivnog rezultata na ovom gostovanju. Utakmica se igra u jednom potpuno drugačijem ambijentu, sa novim akterima na terenu. U takvim okolnostima tradicija ne igra neku preteranu ulogu. Ono što je za nas najbitnije, to je da dobro uđemo u utakmicu, da pokažemo karakter i pokušamo da se vratimo neporaženi sa ovog gostovanja. Nikola Kovačević je tek nedavno počeo sa laganim treninzima, dok Miloš Vidović trenira sa ekipom, ali uz povećanu opreznost, s obzirom na specifičnost njegove povrede. Imamo još nekih sitnih problema, ali u principu svi ostali igrači su zdravi i biće u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog 1923 igra se u petak 05. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923