Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da je optimista uoči ovog gostovanja i da od svojih igrača očekuje da se prikažu u dobrom svetlu:

’’Naš pristup i filozofija ostaju isti nevezano za protivnika, a na detaljima ćemo poraditi i pred ovo kolo. TSC je nedavno ostao bez Mihajla Banjca, ali je doveo Ivana Milosavljevića, ranije Nikolu Kuveljića i još pet-šest igrača njima potrebnog profila. Nisu slabiji, nego čak i jači, ali to je manje bitno jer mi gledamo sebe. Malo nas je poremetio virus, pojedince izbacio iz stroja na nekoliko dana. Nadam se da će do subote sve da bude u redu i da ćemo utakmicu sačekati sveži i dobro raspoloženi. Idemo na velelepni stadion TSC-a sa dosta optimizma i sa željom da se prikažemo u dobrom svetlu, raspoloženju i ritmu. Hoćemo da odigramo kvalitetno. Ko god izađe na teren daće maksimum, činimo sve da igrače pripremimo na najbolji mogući način. Nadam se da će ispuniti zadatke, a videćemo šta će utakmica doneti. Uvek se nadam najboljem. Kako sam optimistički gledao na Partizan i verovao da možemo da pobedimo, tako verujem da možemo i u Bačkoj Topoli do pozitivnog rezultata. Da li će biti isti sastav, to ni ja u ovom momentu ne znam. I kad se promene trojica ili četirica igrača kod nas se ne menja ništa bitno. To ne utiče mnogo na pristup. Neka postava slična onoj koja je dobila Partizan igraće i protiv TSC-a. Nadam se samo da će svi da budu stoprocentno zdravi i u dobrom ritmu, kao i da neće da bude još nekih nepredviđenih okolnosti.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Novog Pazara igra se u subotu 06. avgusta 2022. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Novi Pazar