Niški Radnički u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Tomislav Sivić je i pored svih nagomilanih kadrovskih problema uveren da njegova ekipa može da se izdigne i da ostvari pozitivan rezultat:

’’Nekako nema smisla da svaki put kada izađem ovde pred vas pričam o problemima, ali zaista je neverovatno sa čime se sve suočavamo. Konkretno, za Lučane, nema Savića, nema Marjanovića, nema Tomića, sve zbog povreda. Nema Pejovića i Gakua zbog crvenih kartona. Sada se pojavio i Škrbić, ali još je daleko njegov povratak na teren. Imam igrače pred sobom, a zapravo ih nemam, ne mogu na njih da računam. Na sve ovo, kod nekoliko igrača se juče pojavila nekakva alergija. Osuli su se po celom telu, otišli su kod doktora da prime injekcije, da vidimo koliko će to da se širi, da li će uopšte moći da igraju. Uprkos svim pobrojanim problemima ipak iza sebe imamo jednu kvalitetnu radnu nedelju. Dobro smo trenirali, ali i mnogo pričali. Treba biti jak kad je najteže, treba se podići u ovakvoj situaciji, a niko nam tu ne može pomoći, osim mi sami sebi na terenu, dobrom igrom i pozitivnim rezultatom. Mladost je dugogodišnji superligaš, iskusni su i kao klub i kao tim, i kao skup pojedinaca. Sad su čak malo i podmladili ekipu, ali nekolicinom ekstra talenata. Dobro su igrali i protiv Zvezde i protiv Kolubare, iako su oba meča izgubili. Svesni smo onog što nas čeka. Daćemo sve od sebe, samo je pitanje koliko ćemo imati prostora za rotacije da iznesemo utakmicu do kraja.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog iz Niša igra se u subotu 06. avgusta 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Radnički Niš