Lazarevačka Kolubara u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Petar Đinđić ističe da je tradicija apsolutno na strani rivala, ali da se nada će ovoga puta njegovi igrači biti uspešniji:

’’U utakmici protiv Mladosti napravili smo nekoliko velikih grešaka koje ne treba da nam se događaju, pogotovu u fazi odbrane. Radili smo tokom ove nedelje da se te greške isprave i nadam se da će to mnogo bolje da funkcioniše u Surdulici. Radnik je nama protivnik sa kojim imamo negativnu tradiciju, tri poraza i dve nerešene utakmice u poslednjih pet međusobnih duela. Jedna tvrda ekipa, koja kući igra čvsto. Sad su promenili trenera, a uvek neka promena donese nešto novo, a ja bih voleo da to ne bude sad slučaj. Nadam se da ćemo ponoviti još bolju partiju u Surdulici, nego što je bilo sad protiv Lučana, da ćemo smanjiti broj grešaka i nadam se povoljnom rezultatu.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u nedelju 07. avgusta 2022. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Kolubara