Ivanjički Javor Matis u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Bondžulić ističe da Novosađani imaju kvalitet i da su neugodan rival, ali da se nada novim bodovima:

’’Nismo ništa planirali, da bismo mogli da ocenimo da li smo uzeli optimalan broj bodova ili ne. Mi smo ulazili u svaku utakmicu da pokušamo da pružimo maksimum, odigramo takmičarski i damo sve od sebe, a da rezultat dođe kao plod svega toga. Ovaj deo prvenstva ćemo oceniti nakon deset kola, sada je sve to blizu, jedna ili dve utakmice mnogo toga menjaju. Što se tiče Mladosti, dobro su nam poznati od prošle sezone, imali smo dosta dobrih i zanimljivih utakmica. Nezgodni su, pobedili su nas ovde u Prvoj ligi, zajedno smo ušli u Super ligu. Ne volim što se posle utakmice u Kruševcu stvara atmosfera da smo apsolutni favoriti i da samo treba da se pojavimo na terenu i pobedimo. To nije tačno, imaju kvalitet, zadržali su kostur tima iz prošle sezone i pojačali se superligaškim igračima. Takmičarska su, prava ekipa, nezgodna su ekipa, koja je u gostima uzela četiri boda. Sigurno su kvalitetni, a ne bih komentarisao smenu trenera. Promena uvek donosi nekakav odjek u ekipi i oni će pokušati da se dodatnom energijom dokažu novom treneru. Taj potez njihove uprave pokazuje da žele u Ivanjici da osvoje bodove. Mi ćemo pokušati da damo sve od sebe, da kao kolektiv izgledamo disciplinovano, dobro i čvrsto i upišemo neki bod posle ove utakmice. Svi igrači su na raspolaganju za ovaj duel.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Mladosti GAT igra se u ponedeljak 08. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis