Ivanjički Javor Matis u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Igor Tufegdžić ističe da je rival dobro započeo sezonu i da očekuje tešku i tvrdu utakmicu:

’’Početak prvenstva je na zavidnom nivou i to nas sve tera da još bolje radimo na treningu i bolje se pripremamo za utakmice. Rezultati nas neće zavarati u daljem toku takmičenja, posebno što je tek početak i što tek treba da se dižemo i osvajamo bodove. Idemo ekipi Spartaka koja je dosta organizovana, izgubila je samo utakmicu od Čukaričkog u Beogradu. Kod kuće su pobedili u obe utakmice. I oni su dobro počeli, tako da očekujemo dosta tešku i tvrdu utakmicu. Respektujemo rivala, ali gledaćemo da uđemo u utakmicu sa dosta energije i discipline, da dosta razmišljamo i budemo koncentrisani.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka i Javor Matisa igra se u nedelju 14. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis