Kragujevački Radnički 1923 u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović ističe da dva poraza u prethodnim duelima nisu poremetila atmosferu i da kvalitet koji poseduju njegovi igrači može doći do izražaja:

’’Sigurno da nije nimalo prijatno izgubiti utakmicu na ovakav način, primljenim golom u poslednjem minutu. Verovatno da po igri koju smo prikazali na ’’krovu’’ nismo zaslužili poraz, ali sve je to sastavni deo fudbala. Ono što je za nas važno, to je da ova dva poraza nisu poljuljala atmosferu u ekipi i da su svi igrači maksimalno spremni i naoštreni za predstojeću utakmicu protiv Čukaričkog. Realizacija predstavlja svakako jedan od najvećih problema u našoj igri. Taj trend korene vuče još iz prethodne sezone i na nama je da kroz jednu detaljnu analizu pronađemo rešenje za neefikasnost. Sigurno bi popravljanje ovog segmenta igre dovelo i do boljih rezultata u nastavku sezone. Čukarički je klub koji je poslednjih desetak godina u samom vrhu srpskog fudbala. I ovog leta su se značajno pojačali dovođenjem nekolicine jako kvalitetnih igrača poput Vujadinovića, Ovusua, Adžića, Badamosija, koji su pokazali da prave razliku u ovom rangu takmičenja. Sama činjenica da se trenutno nalaze pri vrhu tabele jasan je odraz njihovog kvaliteta. Sve to iziskuje maksimalan oprez sa naše strane, ali smo isto tako svesni da nismo bez šansi na ovoj utakmici i da i mi imamo neke naše kvalitete koji mogu da dođu do izražaja. Sigurno je da će nam podrška naših navijača, na koju smo se uveliko navikli, mnogo nedostajati na predstojećoj utakmici. Nastojaćemo da to pretvorimo u neku vrstu dodatnog motiva i da željom, borbenošću i htenjem dođemo do pozitivnog rezultata.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Čukaričkog igra se u ponedeljak 15. avgusta 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923