Kruševački Napredak u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da je tim konačno kompletiran, da je kvalitetan i da se nada boljim rezultatima u nastavku sezone:

’’Novi Pazar i kada nije u ovakvoj formi je neugodan rival na domaćem terenu. U seriji su od tri pobede, iznenadili su sve pobedom u duelu sa Partizanom. Mi smo posle utakmice sa Javorom kod kuće već protiv TSC-a izgledali mnogo bolje. Pričali smo o tome, ekipa se sigurno podigla, vratila, pa sa nekom verom i nadom da možemo do pozitivnog rezultata putujemo u Novi Pazar. Uz dolazak poslednjih pojačanja siguran sam da raspolažemo kvalitetnim timom. Vreme ne možemo da vratimo, svesni smo da smo kasnili sa formiranjem tima, ali sada smo se konačno kompletirali i okrećemo se onome što sledi u budućnosti. Moramo svi zajedno da verujemo da smo uradili dobar posao i da nam predstoji daleko svetlija budućnost.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Napretka igra se u petak 19. avgusta 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

Foto: FK Napredak