Beogradski Voždovac u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ističe da očekuje odličnu utakmicu, kao i da je pripremljen jasan plan za predstojeći duel:

’’Verujem da će publika imati priliku da gleda interesantan i uzbudljiv meč. Svi u klubu se radujemo tome i volimo ovakve utakmice, jer one mogu da nam donesu samo pozitivne stvari. Raspored ne sme da nam bude alibi, moramo da budemo spremni na igranje utakmica na svaka tri-četiri dana i imamo tim koji to može da iznese. Vojvodina je izuzetan protivnik i suvišno je govoriti o kvalitetu njihovog igračkog kadra, ali mi smo fokusirani samo na sebe, na našu igru, imamo jasan plan i želju da odigramo odličan meč. Naša ekipa raste, razvija se, ima dosta potencijala, tako da ćemo i u ovu utakmicu ući sa ciljem da odigramo na svom maksimumu i pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se u nedelju 04. septembra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Foto: FK Voždovac