Surdulički Radnik u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba domaćeg tima Sekula Rašiovan ističe da su kadrovski problemi brojni, ali veruje u osvajanje sva tri boda i pokretanju ka sredini tabele:

’’Znamo kakva nam ekipa dolazi u goste, znamo da ekipa Čukaričkog već dugo godina igra značajnu ulogu u našem fudbalu i mi smo svesni toga, svesni smo same utakmice. Imamo dosta kadrovskih problema u samoj ekipi. Desetkovani dočekujemo ekipu Čukaričkog, ali verujemo u sve momke i svako ko bude izašao na teren verujem da će pružiti svoj maksimum i da će probati na što bolji način da odgovori zahtevima koje budemo tražili od njih i da na kraju utakmice bude pozitivan rezultat. To bi u ovom trenutku bilo osvajanje tri boda, da se polako pokrenemo ka sredini tabele i da probamo da se izvučemo iz teške situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Dolazi nam ekipa koja uvek igra neki ofanzivni fudbal i uvek igra na gol više, mi moramo da im se suprotstavimo na taj način. Očekujemo kvalitetnu utakmicu, sa dosta golova, ali nadam se u njihovoj mreži, da se konačno na domaćem terenu i mi radujemo.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Čukaričkog igra se u ponedeljak 05. septembra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Foto: FK Radnik