Novosadska ekipa Mladost GAT u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksadar Linta ističe da su Subotičani ozbiljna ekipa i da bi voleo da njegova ekipa prva da gol, a ne da juri deficit kao u prethodnim mečevima:

’’Spartak je ozbiljna ekipa, to su pokazali na početku prvenstva kad su napravili nekoliko dobrih rezultata. Dobro su organizovani, disciplinovani i igraju sa dosta energije. Neće nam biti lako. Ključna stvar, što nismo imali u prethodnim utakmicama, da probamo da prvi postignemo gol. Golovi menjaju tok utakmice i daju dodatno samopouzdanje igračima. Bilo bi nam mnogo lakše da kvalitetnu igru krunišemo pogotkom prvi, a ne da krećemo iz deficita, kao što je to bio slučaj u Ivanjici, Nišu, Kruševcu, protiv Novog Pazara, jer je to onda za nijansu teže i zahtevnije. Ne tražim nešto specifično od igrača, samo da što više imamo loptu u svom posedu. Takođe, više sam za ideologiju da ne čekamo da protivnik pogreši, već da se mi sve pitamo. Igrači su sposobni to da iznesu, a to su donekle i pokazali.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Spartaka igra se u nedelju 11. septembra, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Mladost GAT