Novosadska Vojvodina u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Rastavac ističe da je najvažniji stav sa kojim se ide na gostovanje, a on je i ovoga puta pobednički:

’’Za ovu utakmicu najvažniji je naš stav sa kojim putujemo na ovaj meč, a mi idemo sa jasnim planom da nastavimo da pobeđujemo. Imamo ispred sebe kvalitetnog protivnika, znamo da su u formi kao i mi i neće nam biti lako. Sledićemo našu ambiciju i verujemo da smo u stanju da nastavimo pobednički niz. Čukarički ima čvrstinu, ima i sposobnost da napadne rivala na različite načine. Mi smo se kao i uvek spremili da sprečimo njihove dobre strane, a da one loše iskoristimo i da pokušamo da ih ugrozimo. Imamo sve preduslove da ovo bude još jedna dobra fudbalska predstava. Tradicija sa sobom nosi nešto što je značajno i može da ima uticaj i drago mi je što je ona pozitivna i na našoj strani. Ima nešto u tome da određeni protivnici nekom leže više ili manje i do sada mi je iskustvo pokazalo da tradicija donosi nešto sa sobom. Svi su spremni i orni za utakmicu. Raduje me što su igrači koji su bili povređeni sada ponovo spremni i drago mi je što konačno mogu da računam na sve. Znači nam i pobeda protiv Voždovca, a meni lično znače i oni periodi igre kada smo uspeli da ličimo na pravi tim koji je sposoban da veoma dobrog rivala dovede u probleme. Svesni smo da nas čekaju teži i sve kvalitetniji rivali. Mi ipak mislimo na to koliko smo mi sposobni da ugrozimo te rivale, jer je to ono čemu težimo. Čukarički je ekipa koja je najveći broj golova primila iz tranzicije. S druge strane, dominacija Čukaričkog je da mnogo lopti može da donese u kazneni prostor zahvaljujući visini Badamosija. Iz bilo kakvih situacija, oni preko njega mogu da dođu do našeg šesnaesterca i mi treba da te lopte svedemo na minimum.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Vojvodine igra se u nedelju 11. septembra, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina