Beogradska Crvena zvezda u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević veruje da će njegov tim uspeti da podigne nivo forme, u čemu on ima najvažniju ulogu:

’’Radi se o kvalitetnom treneru koji je Zvezdi pravio probleme, znam ga i iz svog ličnog iskustva. Upoznati smo sa njegovom filozofijom i da je Napredak organizovana ekipa, tako da je na nama da dobrom i brzom igrom razbijemo tu koncepciju i uđemo u utakmicu dobro, agresivno i sa energijom, da bismo mogli da dobijemo to što želimo. Ekipa je u dobrom stanju, naravno da tim koji je navikao da pobeđuje konstantno poljulja svaki lošiji rezultat. Treba nam iz utakmice u utakmicu da se podižemo, ali i nivo forme i rezultate. To je uloga trenera, da kada ne ide dobro ekipu podigne. Na meni je da zajedno sa momcima ispravim te stvari. Ne bih se vraćao na to što je bilo, radi se o Evropi, o tome ćemo pričati kad bude došlo vreme za Evropu. Mislim da smo u prvenstvu i protiv Novog Pazara pokazali karakter i protiv TSC jako dobru igru, koja nažalost nije krunisana. Ubeđen sam da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se u nedelju 18. septembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda