Lazarevačka Kolubara u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević respektuje rivala, ali ističe da su utakmice pred pauzu uvek izuzetno značajne i da je cilj da se sa pobedom ode na odmor:

’’Izuzetno poštujem Novi Pazar. Ekipa koja u našoj ligi veže sedam pobeda, to je jako dobro i jako značajno i jako teško uraditi. Dugo sam trener i nisam to video još kod ekipa tog ranga, što znači da iza toga stoji nešto ozbiljno. Igrali smo sa njima prijateljsku utakmicu na pripremama na Zlatiboru u kojoj smo bili vrlo dominantni, nakon čega su mnogi komentarisali da su glavni kandidati za ispadanje. Međutim, kada iskusnom kolegi date vreme i mogućnost da se sve skocka, pogledajte šta dobijete, poverenje vam se vrati. Što se nas tiče, poštujemo njihove rezultate, ali to ne menja naše ciljeve. Utakmice pred pauzu su uvek jako značajne. Najbitnije je da imamo kontinuitet igara, dobri smo, a sa dobrim rezultatom pred pauzu bili bismo još bolji. Treba nam svima odmor, igrali smo u žestokom ritmu, a nema nas mnogo. Imamo malih kadrovskih problema zbog povreda, a neki su nas i napustili. Ipak, siguran sam da ova grupa mladih ljudi koja vredno radi ima potencijal i mogućnost da izguramo ovo do decembra kako treba. Znamo sve o Novom Pazaru, analizirali smo ih kako igraju, izuzetna tranzicija. U svim mečevima su bili u suficitu, nigde nisu gubili, tako da očekujem interesantan meč pred našom publikom pred kojom jako dobro igramo. Nadam se da će nam pomoći, a mi smo spremni i borićemo se svom snagom da se sve dobro završi.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Novog Pazara igra se u ponedeljak 19. septembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Kolubara