Niški Radnički u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Dragan Šarac ističe da je kvalitet ’’golubova’’ nesporan, bez obzira na rezultate, zbog čega očekuje težak meč:

’’Očekuje nas nimalo laka utakmica. Spartak ima jako dobru ekipu, ali dugo nemaju pobedu. Najjači su u brzini preko Srećkovića i Bjeličića i trenerskom iskustvu gospodina Petrovića. Mislim da ih je i vezni igrač Stanić iz Zvezde dobro pojačao, tu je i iskusni Tumbasević, ali mi gledamo nas. Idemo od utakmice do utakmice i pokušaćemo da pred našim navijačima dođemo do tri boda. Imamo dvojicu povređenih igrača, to su Papunašvili i Mićibući, pa oni neće biti u konkurenciji za predstojeći meč. Trenutno smo treći odozdo na tabeli, to je već zona ispadanja, ali mislim da ovaj tim ima kvalitet. Meč protiv Voždovca je već pokazao određene pomake u tom defanzivnom bloku, ali jedan prekid nismo odradili kako treba i iz toga smo primili gol. Samo pobedama, dobrim treningom i kvalitetnom igrom možemo da izađemo iz krize. Šef Lalatović sprovodi svoje ideje i jedan dobar rezultat protiv Spartaka bi nas podigao i značio bi nam da još bolje radimo tokom predstojeće prvenstvene pauze. Razmišlja da li će biti promena u sastavu, ali igrači dobro rade i nadamo se da će nam se to i vratiti. Đurišić je igrao standardno u Voždovcu, Mihajlović je tek stigao, još je u nekom trenažnom procesu, pripremamo ga za naredne utakmice, kao i Đorđevića.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Spartaka igra se u ponedeljak 19. septembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš