Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Slavko Petrović ističe da je duel sa Nišlijama izuzetno važan u pokušaju da se ekipa vrati na stazu uspeha sa početka sezone:

’’Očekuje nas druga uzastopna utakmica na strani i posle tri vezana poraza sigurno je velika želja da se vratimo na onaj kolosek odakle smo krenuli na početku prvenstva. Ekipi sam rekao da me za ovu utakmicu ne interesuju imena, niti ranije zasluge, već imena 11 igrača koji će izaći na teren da kroz borbu i veliku želju pokažu da žele da se vrate na to gde smo bili. Verovatno će biti i nekih iznenađenja u sastavu, koliko je to u ovom momentu moguće. Imamo isti igrački kadar koji je bio u opticaju i za prošli meč, izostaće dodatno jedino Moris koji je pozvan u reprezentaciju Tanzanije U23. Nadam se da će moji momci sve pokušati kako bi osvojili nova tri boda koja su nam izuzetno bitna.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Spartaka igra se u ponedeljak 19. septembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK