Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da je neverovatno da ekipa Radnika nema nijednu pobedu i da to neće zavarati njegove igrače:

’’Pauza nam je bila potrebna jer su igrači, bez obzira na dobre rezultate, bili dosta istrošeni i trebao im je odmor, a onima sa povredama i vreme za oporavak. Pred nama je zahtevna utakmica protiv organizovane ekipe i maksimalno se spremamo za nju. Šokiralo me je kada sam video da Radnik  nema ubeleženu nijednu pobedu, za mene je to bio neverovatan podatak. Svestan sam da to može da bude problem, jer to nije realno i ne može da se nastavi u nedogled. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se taj niz ne prekine baš u ovom kolu. Pred nama je disciplinovan i organizovan protivnik, dobar u ofanzivnim tranzicijama. To im je u prošloj sezoni donelo rezultate, a mislim da je ekipa Radnika danas čak  jača u odnosu na prethodnu sezonu u kojoj su bili hit prvenstva. Nećemo se baviti tabelom i utakmicu shvatiti olako. Ne smatramo se pobednicima pre nego što meč počeo. Naprotiv, mislim da je ova utakmica teža i za pripremu i za igranje od mnogih koje nas čekaju u nastavku takmičenja.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Radnika igra se u subotu 01. oktobra 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK TSC