Lazarevačka Kolubara u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da pozicija Kruševljana na tabeli neće zavarati njegove igrače, jer su se pred kraj prelaznog roka značajno pojačali:

’’Pauzu smo iskoristili da se odmorimo, spremimo i pripremimo novu taktiku za susret sa ekipom Napretka. Odigrali smo i jednu kvalitetnu prijateljsku utakmicu gde smo isprobali neke nove varijante i izvukli pouke i puni elana čekamo predstojeći meč. Svesni smo da moramo pružiti svoj maksimum, iako je ekipa Napretka ispod nas na tabeli. Dobro su se pojačali pred kraj prelaznog roka i zaslužuju svaki respekt. Imamo malih problema sa igračima koji su dobili žute kartone, ali tim je spreman i zajedničkim snagama ulazimo u ovaj meč koji sigurno neće biti lak.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Kolubare igra se u subotu 01. oktobra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Kolubara