Kragujevački Radnički 1923 u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović ističe da se tokom pauze radilo na usavršavanju igre i uklapanju pristiglih pojačanja:

’’Tokom pauze smo najviše radili na usavršavanju našeg modela igre. Takođe, dosta pažnje posvetili smo i igračima koji su pristigli u samom finišu prelaznog roka, kako bi ih na što brži i efikasniji način uveli u naš sistem rada. Mogu reći da sam jako zadovoljan načinom na koji su oni prihvatili neke naše principe igre i kako su se uklopili u tim. Iskreno se nadam da ćemo na gostovanju u Subotici nastaviti kontinuitet dobrih rezultata započet ubedljivom pobedom protiv ekipe Mladosti. Spartak je posle četiri uzastopna poraza promenio trenera, što po pravilu izaziva određeni vid reakcije kod igrača, tako da moramo biti maksimalno oprezni. Ukoliko ponovimo pristup iz prethodne utakmice protiv Mladosti i uspemo da nametnemo naš način igre mislim da se možemo nadati bodovima sa ovog gostovanja.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka i Radničkog 1923 igra se u nedelju 02. oktobra 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923