Beogradska Crvena zvezda u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević ističe da je ekipa na dobrom putu da dostigne željeni nivo, kao i da uoči ovog susreta nema kadrovskih problema:

’’Posebna motivacija Mladosti neće biti potrebna, a očekujem meč gde će pokušati da urade sve što je u njihovoj moći da nas pobede. Međutim, više sve zavisi od nas samih. Ako podižemo nivo igre i koristimo šanse u pravom trenutku mislim da će biti lakše. Poštujemo protivnika u pripremi utakmice. Promenili su trenera što može da bude malo “neprijatno” kada igrate prvi put, ne znamo tačno kako će igrati. Imamo indicije kako su  igrali kada je bio sa ekipom. To je nešto na šta se fokusiramo kod njih, ali 95 posto se fokusiramo na to da stvari radimo bolje, koje pokušavamo da radimo, da to postanu automatizmi. Na dobrom smo putu, naravno to nekada izgleda bolje, nekad gore. Nekada idemo dva koraka napred, nekad nazad, ali mislim da postoji dosta prostora za napredak. Imaju dva dobra špica sličnog profila, Katanića, Vidakova i Arsića koji je uvek neugodan na prekidu. Mislim da su kao tim čvrsti, da su porasli, privikavaju se na nivo koji im je potreban. Mislim da imamo dosta kvaliteta, vraćaju nam se igrači posle reprezentativne pauze koji su sveži i nisu igrali protiv Mačve. Imamo grupu kvalitetnih igrača i ne postoji opravdanje, niti mogućnost da tražimo bilo kakav alibi. Veoma sam srećan, jer imamo sve igrače na raspolaganju, svi su spremni. Ne postoji niko ko ne može da igra, tako da ćemo imati “slatke muke” da izaberemo startnih 11, kao i ko će biti u 22 igrača. Gledamo da razigramo što više igrača. Zavisi od protivnika, kao i od toga koja je sledeća utakmica. Što pre budemo mogli da im damo šansu, daćemo. Ne samo da bi im dali šansu, već što im verujemo da mogu da nam pomognu da ostvarimo dobre rezultate.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Crvene zvezde igra se u nedelju 02. oktobra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda