Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 14. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručno štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da je predstojeći duel ispit zrelosti i prilika da pokažu da li su za vrh tabele ili nisu:

’’Mladost sam okvalifikovao kao utakmicu polusezone, a meč u Surdulici je ispit zrelosti. Videćemo da li smo za gornji deo tabele ili nismo. Verujem u moje momke. Znamo da moramo da igramo kvalitetno u kontinuitetu i da postižemo dobre rezultate, ako želimo da smo u vrhu tabele, a to nam je glavni motiv. Imaju veoma solidan tim i iznenađujuće malo bodova. Pogotovo se izdvaja naš doskorašnji igrač Zoran Danoski, koji je dao neke ključne golove. Tu je i Miloš Spasić, kao i zanimljiva klupa za rezerve. Moramo da budemo u pravom ritmu. Nekih specijalnih zamisli uvek bude, ali od naše igra u suštini ne odustajemo.’’

Meč 14. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Novog Pazara igra se u petak 07. oktobra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar