Surdulički Radnik u okviru 14. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručno štaba domaćeg tima Dragan Perišić naglašava važnost predstojećeg susreta i veruje da koncentracija i maksimalno zalaganje garantuju pozitivan rezultat:

’’Mislim da je ovo odlučujući trenutak za nas, šta će nas očekivati u narednom periodu. Apsolutno sam ubeđen da sve zavisi od nas, imamo kvalitet koji smo pokazali na terenu, ali ne i na tabeli. Faktor sreće nije na našoj strani, ali moramo da ga zaslužimo zalaganjem i pozitivom. Svi igrači su spremni, imamo neka dva pitanja što se tiče našeg tima i igrača koji će zaigrati. Tu odluku ćemo doneti pred utakmicu. Oni beleže dobre rezultat ove sezone, odlikuje ih agresivnost i visok presing na loptu i brza tranzicija, jer imaju puno igrača koji mogu vrlo brzo da dođu do naše trećine terena. Smatram da će ovo biti jedna takmičarska utakmica koju će odlučiti detalji. Koncentracija i maksimum na terenu garantuju pozitivan rezultat, ali i da posle toga uđemo u jednu seriju dobrih rezultat i sebi mnogo olakšamo.’’

Meč 14. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Novog Pazara igra se u petak 07. oktobra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik