Novosadska Vojvodina u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Rastavac ističe da očekuje dominantnu igru i pobedu u predstojećem duelu:

’’Pred nama je jedna utakmica u kojoj imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim. Neće nam to biti lako, ali postoje svi preduslovi da pokažemo svoje pravo lice. Verujem da ćemo uz podršku velikog broja naših navijača i uspeti u našoj nameri i da ćemo upisati još jednu značajnu pobedu. Mislim da će ovo biti drugačija utakmice od one prve, i zbog igrača koji su nastupali u prvoj, ali i zbog aspekata igre u našem prvom duelu. Mladost je u boljoj formi nego na početku sezone, a sa druge strane i mi želimo da ponovimo naše pozitivne stvari iz prethodne. Tempo utakmice zavisiće od toga koliko mi budemo stvarali šanse za gol. Nadam se da ćemo uspeti na vreme da otvorimo utakmicu i da će ići onim tokom koji nama odgovara. Tokom ove nedelje imali smo određenih problema sa stomačnim virusom. Neki su već preležali virus, neki danas nisu trenirali, ali siguran sam da će oni koji budu na raspolaganju pokazati da na njih možemo da računamo. Mogu da kažem da smo u sličnoj situaciji, sa različitim problemima na početku i na kraju ove polusezone. U početku smo tražili tih 11 koji će zajedno najbolje da funkcionišu, a drugi deo polusezone, zbog zgusnutog rasporeda, pokazao nam je da su određene rotacije neophodne. Jasno je bilo da nećemo gledati uvek istih startnih 11, ali smo bliži ideji kojih su to najboljih 11 na terenu.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Mladosti GAT igra se u subotu 29. oktobra 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina