Beogradski Voždovac u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ističe da trenutni plasman novosadskog tima nije u skladu sa igrama i kvalitetom, ali veruje u pozitivan rezultat:

’’U odnosu na prvu utakmicu i mi i oni smo imali određenih promena, kako igrački, tako i u stručnim štabovima, a u drugom susretu obe ekipe bile su u ’’kombinovanim’’ sastavima s obzirom da smo se susreli u Kupu Srbije. U meču pred nama oba tima će ići na pobedu, to je sigurno. Mladost u poslednje vreme pokazuje određeni napredak u samoj igri, što se preslikava i na postignute rezultate. Ekipa su za svaki respekt, bez obzira na trenutni plasman. Mi izlazimo iz perioda gde naše igre nisu ispratile očekivane rezultate, nadamo se da to neće biti slučaj u petak i da ćemo kvalitetnom igrom uspeti da dođemo do željenih bodova.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Voždovca igra se u petak 04. novembra 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Voždovac